top of page

Uw boekhouder in Etten-Leur

Heeft u een onderneming in of rondom Etten-Leur en zoekt u nog een goede boekhouder, dan bent u bij Elce Administraties aan het juiste adres. Ik bied een full-service dienstverlening aan, wat betekent dat u bij mij terecht kunt voor allerhande administratieve werkzaamheden. Ik werk altijd proactief; wanneer ik opvallendheden of mogelijke kostenbesparingen signaleer tijdens het doen van uw administratie, adviseer ik u daar gratis over. 

Full-service boekhoudkantoor

Elce Administraties is een full-service boekhoudkantoor. Dat betekent dat u bij mij terecht kunt voor verschillende administratieve werkzaamheden, zoals: 

  • Het inboeken van uw administratie. U kunt uw administratie daarbij aanleveren op verschillende manieren; op papier, digitaal of via een scan & herken applicatie. Voor MKB-ondernemingen is het ook mogelijk om de administratie op locatie te verwerken. Wanneer u samenwerkt met een accountant, kan ik het voorbereidende werk verzorgen. 

  • Het doen van fiscale aangiften. Veel ondernemers hebben BTW-stress en willen daarom ook graag de administratie uitbesteden aan iemand die er verstand van heeft. Ik zorg voor tijdige en juiste aangifte van de omzetbelasting waardoor boetes worden voorkomen. Daarnaast is ook de jaarlijkse inkomstenbelasting bij mij in veilige handen. 

  • Salarisadministratie. Wanneer u personeel in dienst hebt, kunt u mij de salarisadministratie en tijdige loonaangifte laten verzorgen. 

  • Het opstellen van de jaarrekening. Het is erg belangrijk om een jaarrekening te maken; het geeft de financiële gezondheid van uw bedrijf weer. Zo weet u waar u op moet letten in het komende jaar. Ik stel graag uw jaarrekening op, beoordeel en analyseer deze. 

Ook een boekhouder nodig voor uw zaak in Etten-Leur?

Bent u het overzicht kwijt, wilt u zich graag weer richten op uw eigen core business of wilt u graag eens advies over uw administratie en financiële gezondheid? Dan heeft u een boekhouder zoals Elce Administraties nodig voor uw zaak in Etten-Leur. Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page