top of page

Op zoek naar een boekhouder in de buurt van Oud Gastel?

Wanneer u behoefte heeft aan een boekhouder in de buurt van Oud Gastel kunt u uiteraard terecht bij Elce Administraties. Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur en dus zeer bereikbaar. Wij helpen lokale ondernemers graag verder met het volledig op orde brengen van de huidige administratie. Zo kunt u afgewogen beslissingen maken op basis van cijfers. Vaak wordt gedacht dat u het financiële bedrijfsoverzicht verliest wanneer u besluit de boekhouding uit te besteden, maar niets is minder waar. Wij houden u maandelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook nemen direct contact op wanneer wij kostenbesparende mogelijkheden en andere opvallendheden opmerken.

Administratiekantoor nabij Oud Gastel

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in het verwerken van uw administratie. We proberen ondernemers zoveel mogelijk te ontlasten, op deze manier kunnen zij doen waar ze goed in zijn. De werkzaamheden van ons administratiekantoor bestaan uit het inboeken van de administratie. Dit kan zowel digitaal, op papier als via een scan en herken programma. Wij doen de fiscale aangifte voor uw bedrijf, verwerken de salarisadministratie van uw personeel en stellen een jaarrekening op. Voor MKB-ondernemingen is het ook mogelijk dat wij deze werkzaamheden op locatie verrichten.

DSC_7233a.jpg

Administratie uitbesteden voor bedrijven rondom Oud Gastel

Twijfelt u al langere tijd of het uitbesteden van uw administratie iets voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elce Administraties. Wij vertellen graag meer over onze werkwijze en wat de voordelen hiervan zijn voor u en uw organisatie. U haalt het meeste uit onze samenwerking wanneer u ons proactief laat werken. We proberen zoveel mogelijk betrokken te zijn bij uw bedrijf en u echt gebruik te laten maken van de kansen die er liggen.

Interesse in onze diensten?

Wat zijn scan en herken programma’s?

Scan en herken programma’s maken gebruik van scan en herken software. U kunt een foto maken van een factuur of deze handmatig scannen. Het programma gaat op zoek naar belangrijke informatie op de foto, namelijk de naam van de relatie, bedragen, factuurnummers, data en vestigingsgegevens. Deze data probeert hij te koppelen aan een relatie binnen het huidige boekhoudsysteem en neemt zoveel mogelijk over. Het enige wat er nu nog dient te gebeuren is het nakijken van alle automatisch ingevoerde gegevens en de invoer af te ronden.

bottom of page